More ground-breaking innovations from Glasspace…

Sat on a hill side near Penzance, The Grange needed a twist of contemporary living as an addition to the existing family home.

The brief was to construct a multi-level clear structure that opened up onto the landscaped hill side, which formed the family garden. Access to the garden with the largest seamless opening was the challenge to be overcome. A corner opening farmless structure and new innovation in glass was required to achieve the clients dreams, Glasspace designers and structural engineers created a canter levered glass corner solution incorporating Glasspace Infiniti Fineline sliding doors.

To view this structure to get a feeling for the ground-breaking design you are invited to take a virtual tour, which in its self is an innovation in the structural glass sector